Blenders van CI

Ontdek wat CI Blenders nou zo speciaal maken

Wij staan voor producten zonder compromisesn, gemaakt met oog voor detail en ontworpen om jou jarenlang van plezier in de keuken te voorzien.

De beste
blender motor & messen

Voor de perfecte smoothie is snelheid essentieel. De sneller de blender messen hun werk kunnen doen, des te fijner de smoothie is. Daarnaast verkort het de tijd dat het kost om te blenden, daardoor blijven er meer voedingstoffen behouden. Alle CI blenders maken gebruik van de snelste blender motoren in hun klasse.

Al onze blenders maken gebruik van onze gepatenteerde RVS 3D blender messen. Het 3D blender mes ontwerp zorgt voor het beste blender resultaat door ingredienten naar beneden te trekken waardoor er de optimale blender whirlpool in de blender kan ontstaat. Waar andere merken moeite hebben met grotere & hardere ingredienten zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van een roerstok of stamper.

Gemaakt voor
jarenlang gebruik

Alle CI Blenders hebben een slijtvaste RVS aandrijf as & koppeling voor hoogwaardige duurzaamheid. Dit zorgt een langere levensduur van de blender dat nodig is in combinatie met de krachtige blender motoren van CI.

about-bg-02

Onze huidige blender line-up zijn tot stand gekomen na jarenlange ervaringen op het gebied van het produceren van blenders met als doel de beste blender ervaring te bieden. Geniet tijdens het koken met CI!

about-bg-03

Makkelijk
in gebruik

Geen gecompliceerd bedienings paneel met gelimiteerde controle opties. 1 variabele draai knop zorgt ervoor dat je altijd de juiste snelheid kan kiezen, druk deze in voor de pulse functie. Makkelijker kan niet, waarom het moeilijk maken als het makkelijk kan?

hygiënisch & schoon

Alle CI Blenders hebben de mogelijkheid om de blender messen te demonteren van de blender kan, een unieke feature van CI. Het voordeel van deze functie is dat het mogelijk is om de blender messen en blender kan echt grondig te reinigen. Geen restjes meer dus tussen de randen die na verloop van tijd gaan stinken.

Onze blender
line-up

CI BS3 Blender

bs3productpagethumbnail

De BS3 is een ware Personal Power Blender, de eerste in zijn klasse. De BS3 Personal Power Blender maakt deel uit van de geprezen BS blender familie, maak de perfecte smoothies zonder enige moeite met de BS3!

CI BS7 Blender

bs7iconproduct

De BS7 is de absolute top in de powerblender klassement. Hij beschikt over een krachtige motor van 4.6PK en 33000RPM maximale snelheid waardoor hij moeiteloos vezelrijk en bevroren ingrediënten kan fijn blenden.

CI BS5 Blender

blenderhomeicon

De perfecte blender voor thuis. Dit is ware alles-kunner, hij is stil en gebruiksvriendelijk en daarnaast erg mooi.

Start typing and press Enter to search