Garantie & Ondersteuning

Wij staan klaar

Garantie

C.I. producten garandeert de oorspronkelijke koper van deze producten, die worden aangeschaft bij onze erkende C.I. dealers en zijn vanaf de datum van aankoop in werking getreden.

Garantie kan opgeëist worden als het product is gebruikt in overeenstemming met de instructies van de bijbehorende handleiding, en dat het materiaal en de producten vrij zijn van veranderingen of defecten veroorzaakt door verkeerd gebruik en gebruikersfouten.

Droogovens

Verwarmingselement 5 jaar
Plastic onderdelen 2 jaar
Accessoires nvt

Blenders

Motor 5 jaar
Plastic onderdelen 2 jaar
Accessories nvt

Zolang de garantie conform is met de gebruiksvoorwaarden, zullen nieuwe of vernieuwde vervanging voor de verwarmingselement of de motor gratis worden geleverd. Alle plastic en elektrische onderdelen hebben een garantieperiode van 2 jaar en worden ook kosteloos geleverd.  De verzendkosten van het verzenden van het defecte product of onderdeel valt onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Uitsluiting van de garantie

Verbruiksgoederen, zoals siliconen bladen, siliconen handschoenen, plastic en of blender bakken, messen, mesonderdelen, maatbekers, roerstaafjes, handvaten, pushers, veren, knoppen en andere accessoires vallen niet onder de garantievoorwaarden. Producten die via online veilingen, niet-geautoriseerde dealers en korting / outlet retailers zijn gekocht, komen niet in aanmerking voor de garantie van C.I.

Garantie wordt niet gegeven aan producten die zijn gebruikt voor andere doeleinden dan wat ze oorspronkelijk ontworpen voor zijn en / of zijn blootgesteld aan misbruik, verwaarlozing, ongevallen, wijziging, blootstelling aan extreme omstandigheden en het negeren van instructies volgens de handleiding. Ook cosmetische veranderingen of tekenen van slijtage door het gebruik vallen niet onder de garantie voorwaarden. Het product mag niet veranderd of gerepareerd worden in welke vorm dan ook door een ander bedrijf.

Garantievoorwaarden

Lees eerst de garantie pagina om erachter te komen of uw product valt onder de garantievoorwaarden. Vordering op garantie kan worden gemaakt door contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Volg deze instructies voor een snellere service:

  1. Gelieve de sticker op de achterkant of aan de onderkant van de producten te vinden, waar het product model en het serienummer zich bevindt. Maak een foto van de sticker of schrijf de product-model en het serienummer op
  2. Houd uw originele aankoopbewijs gereed

Vul het onderstaande formulier hieronder in

Contact formulier

Start typing and press Enter to search